Novosti

Kampanja „U mislima na moru, u stvarnosti na vrućem betonu“ ovjekovječila je predizborne highlightse i znoj na zagrebačkim ulicama.

Zagreb, 03. srpnja 2020.

Novosti

Zagreb, 03. srpnja 2020.

Share

Your Personal Saviour domaći je handmade brend, nastao u suradnji kreativne produkcije SABMARINE i dizajnera tekstila vasco, koji se na tržištu pojavio u ožujku 2020. godine predstavljajući prve hrvatske dizajnerske maske za lice s posebno izrađenim printom. YPS maskice s raznim motivima postale su hit u Zagrebu, preplavile ulice i društvene mreže, a danas nam predstavljaju novu limitiranu ediciju – F*** Off.

Ovogodišnje ljeto bit će zapamćeno ne samo po novom valu koronavirusa i strahu da će nas ponovno zatvoriti, već i po izborima koji nam u nedjelju kucaju na vrata, a o kojima se mjesecima neprestano priča. Kako svaki izbori imaju svoje bisere, motive i highlightse, ovim smo novim dizajnom ovjekovječili jedan od njih. „F*** Off“ izdanje je za sve one koji znaju da se ove godine nosi plava boja, ali i one koji žele izraziti svoj stav prema vremenu i društvu u kojem se nalazimo. Iz Sabmarina ističu da je ova maskica idealna za testiranje fizičke distance – ukoliko osoba prepoznaje motiv na maski, znači da vam je preblizu!

Noseći maske po najvećem suncu, zaključili smo da će nam ovo ljeto ostaviti vidljive tragove – na licu. Mnogi od nas ostat će u Zagrebu, sunčat ćemo se ispod otvorenih prozora, a tragovi badića rijetki će si moći priuštiti. Pod ovom je premisom nastala nova kampanja u suradnji s mladim zagrebačkim fotografom Donovanom Pavlekovićem čiji nas rad, estetika i ironiziranje društva kroz objektiv već dulje vrijeme oduševljava. Htjeli smo da je upravo Donovan autor koji će ovjekovječiti jedan sasvim običan dan sunčanja i znojenja na zagrebačkim ulicama.

Kampanja „U mislima na moru, u stvarnosti na vrućem betonu„ potaknuta je svime onime što nam se svako ljeto prezentira. Krenuvši od ideje ostajanja na zagrebačkim ulicama pa do indikacije opakih vrućina i pečenja jajeta. Kroz kampanju „U mislima na moru, u stvarnosti na vrućem betonu“ model Ana Brajković prošla je sve stadije jednog ljetnog dana, započevši sa pretjeranim sunčanjem, brčkanja u „privatnom“ bazenu te na kraju naravno osvježenjem ljetnim pićem. Ovo ljeto nećemo pamtiti po tragovima badića, već po tragovima maski za lice.

„F*** Off“, s još dodatna tri dizajna dostupni su putem web shopa produkcijske kuće
Sabmarine www.sabmarine.hr/shop.

Share