Novosti

Zagrebački studenti pokrenuli dizajnerski brend: Dizajnerske maske će obilježiti 2020. godinu

Zagreb, 03. srpnja 2020.

Novosti

Zagreb, 16. ožujak 2020.

Share

Your Personal Saviour domaći je handmade brend, nastao u suradnji kreativne produkcije SABMARINE i dizajnera tekstila vasco.

Your Personal Saviour aktualni je modni dodatak u ovim turbulentnim vremenima, a sa svoja tri limitirana izdanja obraća se svima, bez obzira na modne preference. Criss Cross, Bad Influence i Kids Edition napravili su invaziju na grad i postale nezaobilazni dio svakog ormara.

 

 

“Što ako stvarno budemo morali nositi zaštitne zelene maske?” – Pa zašto sami sebi ne bi napravili vlastiti unikatni dizaj kojim ćemo ih prekriti. Sada kad se situacija mijenja iz sata u sat – možemo samo reći da će maske obilježiti 2020. godinu, a nadamo se kako će Your Personal Saviour ostati kao društvena ostavština za neke buduće generacije.

 

Vasco, dizajner tekstila, je naš prijatelj koji je svojim provokativnim izričajem već napunio tuđe ormare raznim odjevnim predmetima i modnim dodatcima, a ovoga je puta posebnu pažnju posvetio dizajnu za posve drugačiji proizvod.

 

Ono što obilježilo cijeli proces je puno brainstormanja i brza izrada. Materijalima smo posvetili posebnu pažnju – birali smo ih i isprobavali danima i onda smo se odlučili za pamuk. Svaka se maska sastoji od dva sloja pamuka, perive su i mogu se iznova koristiti. Dizajn maski nastao je u suradnji produkcijske kuće SABMARINE i vascom, dizajnerom tekstila. Odlučili smo se da će maske biti handmade proizvod kako bi potaknuli domaći dizajn, ručnu izradu i sporu modu koja je unikatna te u svom procesu podrazumijeva odgovornost prema okolišu.

 

Share