Pukotine

Datum

Kategorija

Pukotine su platforma koja za cilj ima otvaranje virtualnog prostora za mlade, prostora unutar kojega mogu detektirati i definirati vlastite probleme, identificirati se s drugima i njihovim poteškoćama i otvoriti mogućnost za lijepljenje i zacjeljenje. To je prostor u kojem osjećamo da nismo jedini, sami i usamljeni. Pukotine žele postati mjesto koja olakšava proces i fazu odrastanja u ovim izazovnim vremenima.

SABMARINE u ulozi social media managera nastoji ovu divnu priču proširiti na sve strane, utabati joj uspješan put na društvenim mrežama i osigurati vidljivost i jasno prenošenje poruka, kako bi ova važna platforma došla do svakoga kome je potrebna pomoć, podrška ili osjećaj zajednice.

Kroz mnoštvo online radionica, tekstova, video priča i podcasta, PKTN su već osigurale vrijednu bazu pratitelja koja se svakodnevno širi, a ovaj je eksponencionalni rast znak samo jednoga – mladi sve više brinu o mentalnom zdravlju, a mi smo svakim danom korak bliže sretnoj zajednici u kojooj se o problemima bezbrižno i opušteno govori.

Pozivamo te da zapratiš PKTN na društvenim mrežama (Facebook i Instagram) i budeš u toku sa svim važnim temama.

Zalijepi i ti svoje pukotine!

 

Datum

Kategorija