Your Personal Saviour

Lansirali smo prve dizajnerske maske za lice u Hrvatskoj i tako je nastao domaći handmade brand Your Personal Saviour u suradnji kreativne produkcijske kuće SABMARINE s dizajnerom tekstila vascom. Naša linija proizvoda predstavljena je s tri jedinstvena dizajna inspirirana trenutkom u kojem se svijet nalazio početkom 2020. godine.

Datum

ožujak 2020.

Kategorija

Moda

Criss Cross, Bad Influence i Kids Edition

Znamo koja je stvar prednjačila kao najtraženiji proizvod u pandemiji koronavirusa (osim kvasca) i sigurni smo da će maske obilježiti 2020. godinu. Izradili smo vlastiti kroj, a maskice su izrađene od dvoslojnog perivog pamuka s privlačnim dizajnom kojim smo napravili invaziju na grad. 

 

KAKO JE NASTAO OVAJ MODNI DODATAK?

“Što ako stvarno budemo morali nositi zaštitne zelene maske?” – Pa zašto sami sebi ne bi napravili vlastiti unikatni dizaj kojim ćemo ih prekriti. Sada kad se situacija mijenja iz sata u sat – možemo samo reći da će maske obilježiti 2020. godinu, a nadamo se kako će Your Personal Saviour ostati kao društvena ostavština za neke buduće generacije.

Vasco, dizajner tekstila, je naš prijatelj koji je svojim provokativnim izričajem već napunio tuđe ormare raznim odjevnim predmetima i modnim dodatcima, a ovoga je puta posebnu pažnju posvetio dizajnu za posve drugačiji proizvod.

Ono što obilježilo cijeli proces je puno brainstormanja i brza izrada. Materijalima smo posvetili posebnu pažnju – birali smo ih i isprobavali danima i onda smo se odlučili za pamuk. Svaka se maska sastoji od dva sloja pamuka, perive su i mogu se iznova koristiti. Dizajn maski nastao je u suradnji produkcijske kuće SABMARINE i vascom, dizajnerom tekstila. Odlučili smo se da će maske biti handmade proizvod kako bi potaknuli domaći dizajn, ručnu izradu i sporu modu koja je unikatna te u svom procesu podrazumijeva odgovornost prema okolišu.

NOVI DIZAJN

Našu smo liniju dizajnerskih maskica za lice proširili i još jednim, četvrtim, dizajnom, F*** Off. Tako je nastala i ljetna kampanja U mislima na moru, u stvarnosti na vrućem betonu koja je ovjekovječila predizborne highlightse i znoj na zagrebačkim ulicama.