Borotalco Active 7 Minute Workout

Datum

Kategorija

SABMARINE brine o tvom izgledu i zato smo u suradnji s Borotalco Hrvatska kreirali 7 minute video treninge s kojima vježbaš, #ACTIVEiraš se, ali i mirišeš sjajno!

Zaboravi na znoj uz Borotalco Active s Odor-Converter tehnologijom koja ne dopušta da te znoj zaustavi. A Borotalco zna da se znojiš i od izazova, i emocija, i od želje da uvijek ideš korak dalje. Borotalco Active pružit će ti svježinu i ugodan osjećaj suhoće tokom cijelog dana.

Tri mirisa nove Borotalco Active linije definirane su trima bojama, a upravo smo zato osmislili monokromatske video vježbe s Anjom Bijelić, poznatom hrvatskom performericom i plesačicom, koja će vas motivirati da vježbate svakodnevno i pomoći da pripremite svoje tijelo za novu sezonu!

Javite nam koja vam je boja najdraža i jeste li uspjeli odraditi sve vježbe.

A za one najhrabrije, napravili smo i četvrti video s vježbama za cijelo tijelo! 🙂

CREDITS

klijent Bolton Croatia / brend Borotalco / senior product manager Jelena Manojlović / agencija i produkcija SABMARINE / creative directors & producers Sabrina Herak Smoković i Marin Leo Janković / snimatelj i montažer Leon Žilavi / montažer Adam Mišković / make up Tena Kolarić

Datum

Kategorija