Školska knjiga Testimonials

Datum

Kategorija

Što vam prvo padne na pamet kad se sjetite prvog dana škole?

Sigurni smo da je to miris novih knjiga i izgled netaknutih korica na kojima je redovito pisalo „Školska knjiga“. Najveća izdavačka kuća u Hrvatskoj aktivna je i u online svijetu kako bi brinula ne samo o učenicima, već i o učiteljima koji, priznajmo, imaju jedan od težih poslova na svijetu. I upravo su zato već sada započeli pripremu za novu školsku godinu uz aktivan rad na kreiranju inovativnih digitalnih aplikacija i platformi koje školovanje čine zabavnim, a poučavanje lakšim i organiziranijim.

U novoj video kampanji kreirali smo kampanju za društvene mreže u kojima nam učitelji članovi 5+ kluba Školske knjige prenose svoja svjedočanstva i pozitivna iskustva u korištenju aplikacije Asistent i platforme e-sfera, ali i zašto je Školska knjiga prvi izbor za učenje i poučavanje koju koristi više od 60% učitelja.

Poslušajte riječi hvale i učitelje koji govore o prednostima korištenja paketa Školske knjige i raznim materijalima koji im olakšavaju svakodnevni rad, a učenje čine zabavnih, zanimljivim i interaktivnim.

Jer sretan učitelj je dobar učitelj! 🙂

CREDITS

klijent Školska knjiga / marketing školskog programa Gordana Renić / agencija i produkcija SABMARINE / creative directors & producers Sabrina Herak Smoković i Marin Leo Janković / redatelj Filip Zadro / direktorica fotografije Magdalena Ptiček / montažer i animator Michel Kubaček / tonski snimatelj Alis Aljić / make up Nina Kovačević

Datum

Kategorija