Reebok Always Classic

Datum

Kategorija

Zvijezda osamdesetih vraća se na velika vrata!

Legendarni Reebokov model jedan je od omiljenih modela bijelih tenisica, bezvremenski evergreen. Izvorno dizajniran za trčanje, ovaj model je zbog svog jednostavnog dizajna i elegantne siluete stekao veliku popularnost u svakodnevnim kombinacijama, a obožavaju ga Gigi Hadid, Emily Ratajkowski, Kendrick Lamar, Jonah Hill, Rita Ora, Kate Bosworth, Ruby Rose i mnoge druge modne ikone.

U suradnji s agencijom 404, organizirali smo snimanje foto i video kampanje popularnog fitness i lifestyle brenda Reebok pod nazivom Always Classic. Reebok Classic Leather model je upravo ono što mu ime sugerira – klasik. Lansirane 1983. i izvorno dizajnirane kao tenisice za trčanje postale su dio lifestylea i brojnih modnih priča zahvaljujući svom jednostavnom i nenamteljivom dizajnu s decentno izraženim logom s bočne strane i gumenim potplatom te iznimnoj udobnosti. Doduše, ovaj Reebokov model godinama je pristuan na modnoj sceni zahvaljući poznatim licima koja ih redovito kombiniraju u svojim svakodnevnim modnim kombinacijama i obožavaju ga u originalnoj verziji, no s druge strane suradnje s poznatim modnim kućama poput Maison Margiele i Face Stockholma ili poznatim celebovima poput Cardi B također izazivaju oduševljenje. A i domaći modni brendovi poput Luniloua rado ga uključuju u svoje modne priče.

Kratki interaktivni filmovi inspirirani su pričama pojedinaca koji su odlučili slijediti svoje snove, biti hrabri i ambiciozni te nastoje ostaviti svoj trag u svijetu. Uz poznate hrvatske influencere kao što su Arija Rizvić, Paula Šik, Sandi Pego i Luka Žaja, kreirali smo urbane fotke i video uratke koji su već preplavili Instagram profile i osigurali brojne lajkove vjernih followersa.

Na snimanju smo se beskrajno zabavili i tenisice obukli na mnogo kombinacija, a jedva čekamo da nas ova urbano-casual izdanja inspriraju za proljetne lookove koje možemo kreirati s bijelim legendarnim Reebokicama koje jednostavno – idu na sve!

CREDITS

klijent Reebok / agencija 404 / production manager SABMARINE / direktor fotografije Nikola Zelmanović / asistenti Luka Kedžo, Dino Sertović / stilistica Ana Nikačević / asistentica stilistu Marcela Vrček / make up Nina Pejnović / frizer Ante Pažanin

Datum

Kategorija