PortaL

Mladi umjetnici pred zidom restrikcija pitali su se kako će izgledati kazalište budućnosti. Stvorili su prototip digitalne kazališne publike i plesnu predstavu nakon godinu dana napokon izveli pred punim kazalištem.

Ovogodišnje, devetnaesto izdanje Tabor Film Festivala održat će se od 8. do 11. srpnja i već tradicionalno u svom će natjecateljskom programu predstaviti filmove mnogih međunarodnih i domaćih autora. Prijave za filmove u domaću natjecateljsku konkurenciju otvorene su do 15. ožujka 2021. godine.

Ova je godina bila nepredvidiva i izazovna, no lagali bismo kad smo rekli da nije bila zanimljiva. Mnogi naši ovogodišnji projekti nastali su kao reakcija na situaciju, kao pokušaj snalaženja i oživljavanja domaće kulture. Želimo vam beskrajno uspješnu, zanimljiviju i svakako mirniju novu godinu!

Projekt Maska, ali od srca. spojio je iskustva i znanja kako bi nastao jedinstveni poklon za one kojima je pomoć, ljubav i pažnja uoči blagdana najpotrebnija. Polaznici online radionice izradili su zaštitne maskice koje su na božićno jutro podijeljene korisnicima zagrebačke pučke kuhinje.